Café du monde is terug!

Café du monde komt in de maanden februari en maart terug in de theaters. Na het weergaloze succes van vorige seizoen touren Musica Extrema en Joke Bruijs langs verschillende theaters door het hele land. 

16 februari: Wilminktheater – Enschede 23 februari: Warenar Theaterzaal – Wassenaar 1 maart: Beauforthuis – Austerlitz 3 maart: Theater de Veste – Delft 29 maart: Theater Dakota – Den Haag

Een meespelend muziekprogramma waarin Joke Bruijs u op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Speciaal voor dit programma heeft zij de handen ineen geslagen met het veelzijdige ensemble Música Extrema. 
Samen spoorden zij de mooiste chansons, copla’s, schlagers, standards, fado’s en smartlappen op die Nederland, Italië, Frankrijk, Roemenië en vele andere landen hebben voorgebracht. Een fantastische en veelzijdige voorstelling vol kippenvel en nostalgie.

Klik hier voor meer informatie en tickets!