DRIE ”Coronaproof trio concerten”

Met de concertserie DRIE presenteert Jazz & Worldmusic Agency op coronaproof wijze de magie van het jazztrio. Vooraanstaande Nederlandse jazzmusici én jong talent nemen de uitdaging aan en gaan op zoek naar de grenzeloze mogelijkheden die het spelen in deze bezetting biedt. Akoestische muziek in kleine bezetting, de ideale concertervaring binnen de 1,5-meter samenleving!

De volgende concerten staan op dit moment op de planning maar zullen in de loop van de weken worden aangevuld met nog meer fantastisch trio concerten!

25 NOV: Tom Ridderbeekx Trio, Beauforthuis – Austerlitz 26 NOV: Ben van den Dungen Trio & Miquel Rodriquez Trio, Artishock – Soest 02 DEC: Thijs Nissen Trio, Beauforthuis – Austerlitz 12 DEC: Tom Ridderbeekx Trio & Thijs Nissen Trio, Artishock – Soest