Café Du Monde

Elke plek op aarde heeft zijn eigen levenslied, een muzikale vertolking van de menselijke ervaringen. Ongeacht waar je bent in de wereld, het leven wordt gezongen. Liederen over de liefde, jaloezie, geluk, en wanhoop vormen een universele taal. Het is een lach, een traan, een soundtrack van het menselijk hart en de ziel. En dit alles komt samen in Café Du Monde.

Dit meeslepende muziekprogramma, gepresenteerd door de getalenteerde Paul van Kessel, neemt je mee op een reis door het rijke landschap van het levenslied. Paul van Kessel, met zijn eigen unieke humor en eigenzinnigheid, trakteert het publiek op de pareltjes die het levenslied door de jaren heen heeft voortgebracht.

Speciaal voor dit programma heeft Paul van Kessel de handen ineengeslagen met het veelzijdige ensemble Música Extrema. Samen hebben ze de schatten van verschillende culturen opgegraven. Chansons, copla’s, schlagers, standards, fado’s, en smartlappen uit Nederland, Italië, Frankrijk, Roemenië, en vele andere landen worden tot leven gebracht. Het resultaat is een betoverende en veelzijdige voorstelling die kippenvel bezorgt en nostalgische gevoelens oproept.

Café Du Monde is niet zomaar een concert; het is een muzikale wereldreis vol emoties en herkenning. Het brengt ons samen via de tijdloze kracht van het levenslied en toont hoe muziek ons verbindt, ongeacht onze achtergrond of nationaliteit. Geniet van deze fantastische en hartverwarmende ervaring, waar de melodieën van de wereld samenkomen en een glimlach op je gezicht toveren terwijl je herinneringen ophaalt en nieuwe liefde voor muziek ontdekt.