RONALD SNIJDERS OP SUMMERTIME 2022

Op donderdag 23 juni jongstleden werd bekendgemaakt dat de Surinaams Nederlandse fluitist, componist en bandleider Ronald Snijders (71)  de belangrijkste Nederlandse prijs voor jazz en geïmproviseerde muziek heeft gewonnen. De jury  stemde unaniem voor Ronald Snijders vanwege zijn jarenlange bijzondere bijdrage aan de jazz in Nederland, waarin hij ook de muziek van Suriname zichtbaar presenteert.

Afgelopen jaar nam Nederlands leukste Jazzpodcast ”Dansen en de Blues” in samenwerking met Podium de Nieuwe Kamer een aflevering op met Ronald Snijders. Deze is te beluisteren op menig streaming platform: https://bit.ly/3xOrcYC

En we hebben nog meer leuk nieuws!

Ter ere van Keti Koti zal Ronald op 1 juli 2022 een optreden geven op het Summertime Festival in Den Haag Dit jaar komt Den Haag’s meest vooraanstaande jazz-, wereldmuziek- en roots-popfestival terug naar de Grote Markt voor drie dagen vol eclectische geluiden van de diverse gemeenschap van muzikanten van onze stad. Op het programma van dit jaar staat een diversiteit aan stijlen en culturen, uitgevoerd door levende legendes en aanstormend talent. De toegang is gratis.