Round Midnight Orchestra

Het Round Midnight Orchestra is een internationaal jazzfestival headliner met wortels in Nederland. Dit bruisende orkest bestaat uit zeven professionele instrumentalisten en een begaafde zanger of zangeres. Voor dit opzwepende jazzensemble is geen podium te groot en geen publiek te talrijk. Het Round Midnight Orchestra neemt je mee op een reis door de schitterende wereld van de jazz in de glorietijd van Broadway, New York.

Dit gezelschap van voortreffelijke muzikanten, geselecteerd uit de top van de Nederlandse jazzscene, brengt je terug naar de hoogtijdagen van de jazz, een tijdperk dat bruiste van opwindende muziek en meeslepende verhalen over liefde, verlangen, vreugde en wanhoop. Met hun indrukwekkende theateroptredens laten ze je genieten van pittige jazzklassiekers, ontmoet je de historische jazzlegendes die deze muziek tot leven brachten, en besef je hoe levendig en urgent deze muziek nog steeds is in onze tijd.

Het Round Midnight Orchestra heeft geen vaste plek. Ze treden op over de hele wereld, van intieme jazzclubs tot grootschalige festivals. In 2018 omvatte hun tournees Zuid-Afrika, Thailand en Zuid-Amerika, waar ze het publiek betoverden met hun gepassioneerde en swingende optredens.

Met het Round Midnight Orchestra krijg je niet alleen een dosis opzwepende jazz, maar ook een onvergetelijke ervaring die je meeneemt naar de jazzhotspots van weleer. De muziek komt tot leven, de verhalen worden verteld en het publiek wordt meegesleept in een wereld van tijdloze muzikale schoonheid. Het Round Midnight Orchestra belichaamt de geest van jazz en blijft een bron van inspiratie voor liefhebbers van over de hele wereld.